معبد میناکشی هند
نوشته شده توسط : مجله دلتا
هند یکی از شلوغ‌ترین کشور های دنیاست که هر ساله میلیون‌ها گردشگر برای بازید از عجایب این کشور، پا به آن می‌گذارند.
معبد میناکشی

معبد میناکشی

هند جاذبه‌های گردشگری زیادی در نقاط مختلف خود دارد که اکثر آن‌ها معابد بوده و هر کدام ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند. در میان معابد هند، معبد میناکشی را می‌توان جزء محبوب‌ترین معابد هند دانست. با بخش گردشگری مجله دلتا همراه باشید.

هندو

معبد میناکشی در شهر باستانی مادورای در هند قرار دارد. این معبد که در قلب این شهر ۲۵۰۰ ساله قرار دارد، به خدای میناکشی، نمادی از الهه هندوی پارواتی و همسر خدای شیوا اختصاص دارد. این مکان در عین حال که یکی از جاذبه‌های توریستی هند و بین‌المللی است، یکی از مهم‌ترین زیارتگاه‌های هندو نیز به شمار می‌رود. این معبد مرکز فرهنگی و زندگی مذهبی مردم مادورای است.

معبد میناکشی در اصل در قرن ششم پیش از میلاد ساخته شده است. اما قدمت ساختمان کنونی آن به دوران حکومت نایاکاس (Nayakas)، در قرن‌های ۱۶ تا ۱۸ بر می‌گردد. آثار به جا مانده از دوران حکومت نایاکاس، نشان می‌دهد که این دوره، دوره طلایی مادورای از نظر هنر، معماری و زینت‌کاری بوده است. البته نقوش رنگی در سال‌های اخیر به معبد اضافه شده است.

معبد

مجموعه معبد ۱۸ هکتار مساحت دارد و توسط ۱۲ برج دروازه احاطه شده است که بلندترین آن‌ها برج مشهور جنوبی با ۵۵ متر ارتفاع است. هر یک از این برج دروازه‌ها یک ساختمان چند طبقه به شکل یک هرم شیبدار است و با هزاران مجسمه سنگی حیوانات، خدایان، الهه‌ها و شیاطین به رنگ‌های رنگین‌کمان پوشیده شده است. چندین زیارتگاه و حدود ۳۳ هزار مجسمه در سراسر این معبد وجود دارند.

این معبد همیشه به این رنگارنگی نبوده است. ساختمان اصلی احتمالا گرانیت رنگ نشده بوده است. سپس مردم شروع به نقاشی مجسمه‌ها کردند چون می‌خواستند معبد در رویدادها و فستیوال‌های بزرگ رنگارنگ به نظر برسد. خوشبختانه در سال‌های اخیر در مورد نیاز به حفظ زیبایی اصلی معبد آگاهی رسانی زیادی انجام شده و چندین مرمت درجهت بازگرداندن معبد به حالت چند صد سال پیش آن انجام شده است.

باستانی

این معبد بر اساس بدن انسان ساخته شده، به طور مثال این معبد ۵ ورودی اصلی دارد که نشان دهنده حواس پنج گانه انسان یعنی بویایی ، شنوایی ، بینایی ، چشایی و لامسه است و ۹ ورودی فرعی دارد که نشان دهنده راه‌های ارتباطی داخل بدن انسان با بیرون است که این راه‌های ارتباطی چشم‌ها، سوراخ‌های بینی، سورخ‌های گوش، دهان، شاهرگ و مقعد است. هندوها باور داشتند که هوایی که در ورودی‌ها معبد جاری است، روح آدم بوده و چنانچه هوا جاری نشود، یعنی روح بدن انسان را ترک کرده است. به دلایل نامشخص، مجسمه‌هایی که در نوک معبد وجود دارد، ترسناک و شیطانی به نظر می‌رسند. این معبد یکی از ۳۰ نامزد عجایب هفت‌گانه جدید هم هست.

توریستی

بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر با مطالب گردشگری “هند و دیدنی های افسانه‌ای” را مطالعه کنید.





:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 شهريور 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: